About us NL

Royal Coffee & Tea Stick is opgericht in 2008 te Alkmaar.

Onze missie is om een hoogwaardige thee op de markt te brengen, welke zo min mogelijk impact op het milieu heeft en waar geknoei en geklieder met theezakjes tot het verleden behoort.

Er werd een start gemaakt met de smaak, High Tea, verpakt in recyclebaar innovatief verpakkingsmateriaal.

Het innovatieve verpakkingsmateriaal, met geperfectioneerde perforatiepatroonvermeerdert de verspreiding van de thee, dat zorgt voor een goed aroma. Het ontwerp van de Royal T-Stick zorgt ervoor dat de tannine onder in de Royal T-Stick achterblijft, waardoor de thee niet bitter wordt.

De unieke perforatiegaatjes in de Royal T-Stick zorgen ervoor dat het overtollige water wordt geabsorbeerd. Geen geknoei en geklieder meer!

 

Door de succesvolle ontvangst van de High Tea Melange, zijn er al gauw meer melanges aan het assortiment toegevoegd. Alle smaken en melanges zijn met zorg samengesteld en bestaan uit uitsluitend natuurlijke ingredienten.

De Royal Tea Stick is uitgegroeid tot een compleet concept voor de horeca in binnen en buitenland.

 

Royal Coffee & Tea Stick heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met Koffie Sticks en een aantal Chai Tea Latte Mix varianten, welke voldoen aan onze hoge standaarden van kwaliteit en gebruiksgemak.

 

Royal Coffee & Tea is een modern familiebedrijf, welke zich laat kenmerken door een informele cultuur en maatschappelijke betrokkenheid.